Jeg har jobbet med mye ulike prosjekter.

se et utvalg av mitt arbeid.

læringsplattformer (LMS).

jeg har mye erfaring med å sette opp wordpress baserte LMS systemer.

En digital læringsplattform (LMS system) skal tilgjengeliggjøre ulike læringselementer som settes sammen til kurs og treningsprogrammer. Dette distribueres som nettbaserte kurs eller e-læring og gjør det mulig å organisere og tilrettelegge læringsinnholdet og administrere brukere i et nettbasert system. Gjennom mitt arbeid i Simplylearn har jeg fått god erfaring til å sette opp læringsplattformer og kombinere dette med ulike løsninger. For eksempel webinarer, sms-login, integrert markedsføring, etc. 

oppsett av nettside med en massiv innholdsmengde

Norges Kristne Råd er en organisasjon som er involvert i mye ulikt arbeid og har en stor ressursbank. Her måtte jobbe med å gjøre designet så ryddig som mulig slik at sluttbruker enkelt kan navigere mellom de ulike delene av nettsiden. For å løse dette benyttet jeg mega-menu, systematisk design og klare handlingsknapper.

norges kristne råd.

m4 ready.

Internasjonal side med ulikt innhold for ulike nasjoner

På denne siden skal et stort spekter av innhold gjøres tilgjengelig for ulike nasjoner. Mye bruk av designmaler og dynamiske felter for å oppnå et effektivt design. 

minimalistisk design.

Nettside som benyttes for online coaching. Designet er minimalistisk med klare handlingsknapper. Nettsiden inneholder en nettbutikk der sluttbruker kan kjøpe digitale produkter. 

online coach

togetherfestivalen.

Enkelt design med klare "click to actions (CTAs)"

together.no er et godt eksempel på en rimelig og rask nettside som jeg satt opp for togetherfestivalen. Enkelt sideoppsett med kun et par undersider for nødvendig informasjon og kontakt. Ettersom dette var en nettside for et festival, er det mye bilder integrert i nettsiden, noe som gjør siden livlig og levende. 

Optimalisert for SEO og salg

Simplylearn er en nettside med mye innhold som er SEO optimalisert for å oppnå større søketrafikk fra Google. På siden er det satt opp integrasjoner med kundebehandlingssystemer (CRM) og det er også satt opp et system for innholdshåndtering (CMS). Siden er en god løsning for deg som ønsker å konvertere dine besøkende til kunder eller vise fordelene med din bedrift. 

Simplylearn

vertical-separator-free-img

dette er kun et utvalg av mitt arbeid